Un consultant vă stă la dispoziţie la nr.: 0767 741 999 . Vă răspundem cu plăcere!

Servicii design template

Luni-Vineri (09:00-18:00)

Design Template

Conceperea machetelor pentru site

Crearea de template-uri pentru site-urile web, este unul dintre serviciile oferite de noi.

Acum ceea ce ai visat odata, se poate transpune intr-un site asa cum ti-l doresti.

Foarte important de stiut este ca firma noastra detine design-eri profesionisti, template-urile fiind create personalizat pentru fiecare client in parte in functie de domeniu si de cerintele clientului.
Nu se folosesc template-uri cumparate sau gasite gratis pe internet.

 

Dupa crearea design-ului, se trece la coding, parte din procesul de creare a site-ului prin care site-ul prinde viata si devine util.

Deasemeni site-urile create de noi nu sunt create pe nici o platforma gratuita sau cumparata.

Avand astfel garantia unei intretineri cat mai eficienta si posibilitatea de a efectua orice modificare adusa ulterior site-ului.

Preturi Servicii Design Template

Ce spun clientii!

Multe multumiri Arena Web Concept, pot sa spun ca mi-am pierdut un an cautand o firma de web design pentru a realiza acest site pentru agentie imobiliara. Am gasit unele firme, am platit avans , am ajuns in faze unde nu mai stiau sa-l termine si tot asa timp pierdut , bani, nervi, etc. Felicitari Andrei si multumim mult, pentru calmul cu care ne-ai tratat si bineinteles pentru profesionalismul de care ai dat dovada. Asteptam optimizare si avem incredere ca te vei ocupa cu cea mai mare seriozitate.

Nechita Corina
Stil Imobil Srl Iasi

Colaboram cu Arena Web Concept de aproximativ 1 an de zile in diverse proiecte si suntem foarte multumiti de rezultate. Am fost placut surprinsi de implicarea echipei in proiectele noastre si de operativitatea cu care au raspuns solicitarilor noastre.

Lucian Haritonov
H Metal Tg Mures

Colaborarea noastra cu Arena Web Concept a decurs in conditii foarte bune, Dl. Cosovanu fiind foarte receptiv si calm la cerintele noastre, pe care le-a rezolvat in cel mai scurt timp in cel mai profesionist mod cu putinta.

Ionut Tanasa
Belsystem


Soft imobiliar | Creare site profesional | creare site mobil | Creare aplicatii android Cadastru Bacau
cat costa un site?